Fyra bilar under täcke, nyheter kommer snart!

WOW!

Två händer formar ett hjärta framför en röd ORA

Det här är ORA

2018 lanserade Great Wall Motor (GWM) varumärket ORA. Det blev succé direkt. Redan första året såldes 135 000 ORA i Kina och nu kommer vi till Europa med ett spännande modellprogram.

ORA är född elektrisk. Och upplevelsen är verkligen elektrisk. En mer lättbegriplig och användarvänlig bil är svår att hitta. Som ett ungt och modernt varumärke sätter vi människan i centrum. ORA är utvecklad av och för dig som ska köra den. Den djärva designen, det snygga gränssnittet, det enkla och intuitiva användandet är för dig. Att du trivs bakom ratten är allt för oss. Att köra ORA är ett roligare och smartare sätt att ta sig fram.

Häng med på resan, den startar nu!

Man i city går mot sin ORA

ORA Sverige

Många svenskar är både intresserade och mogna för att växla över till elbil. ORA välkomnar din nyfikenhet och vilja att ladda för framtiden. Under 2022 öppnade vi våra första showroom i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Och under 2023 växer vi ytterligare. Utöver att bilarna säljs via fysiska återförsäljare kommer vi även öppna ORA Online, en digital försäljningsplattform. Ansvarig generalagent för ORA Sverige är International Motors Nordic AB (IM Nordic) som är en strategisk partner till GWM. Vårt mål är att sälja 10.000 elbilar år 2025.

Nu kommer ORA till Sverige. Swipa höger, låt oss umgås.

Tjej står på en klippig strand och tittar ut över havet och sin ORA

GWM

Great Wall Motor (GWM) grundades 1984 och är idag ett globalt företag med tillverkning i Baoding, Kina. Med fler än 100 dotterbolag och över 60 000 medarbetare världen över är GWM en av bilvärldens storheter. 2020 sålde GWM 1,1 miljoner fordon. Inte så illa, va?

GWM tillverkar personbilar, SUV:ar och pickuper. Företaget satsar stort på forskning och visionen är att erbjuda grönare, smartare och enklare fordon.

En grön ORA kör ut ur bilden

Nyhetsbrev

Signa upp och ladda för en ny vänskap!