Fyra bilar under täcke, nyheter kommer snart!
Två händer formar ett hjärta framför en röd ORA

Det här är ORA

2018 lanserade Great Wall Motor (GWM) varumärket ORA. Det blev succé direkt. Redan första året såldes 135 000 ORA i Kina och nu kommer vi till Europa med ett spännande modellprogram.

ORA är född elektrisk. Och upplevelsen är verkligen elektrisk. En mer lättbegriplig och användarvänlig bil är svår att hitta. Som ett ungt och modernt varumärke sätter vi människan i centrum. ORA är utvecklad av och för dig som ska köra den. Den djärva designen, det snygga gränssnittet, det enkla och intuitiva användandet är för dig. Att du trivs bakom ratten är allt för oss. Att köra ORA är ett roligare och smartare sätt att ta sig fram.

Häng med på resan, den startar nu!

ORA Sverige

Många svenskar är både intresserade och mogna för att växla över till elbil. ORA välkomnar din nyfikenhet och vilja att ladda för framtiden. Under 2022 öppnade vi våra första showroom i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Sedan dess har vi växt och fortsätter ständigt utveckla vårt återförsäljar- och servicenätverk över hela Sverige. Ansvarig generalagent för ORA Sverige är International Motors Nordic AB (IM Nordic) som är en strategisk partner till GWM.

GWM

Great Wall Motor (GWM) grundades 1984 och är idag ett globalt företag med tillverkning i Baoding, Kina. Med fler än 100 dotterbolag globalt, och över 80.000 medarbetare världen över, varav ca 30.000 arbetar med forskning och utveckling, är GWM en av bilvärldens storheter. 2023 sålde GWM 1,3 miljoner fordon globalt.

GWM tillverkar personbilar, SUV:ar och pickuper. Företaget satsar stort på forskning och visionen är att erbjuda grönare, smartare och enklare fordon.

Nyhetsbrev, signa upp och ladda för en ny vänskap!